2009. augusztus 21., péntek

ŐŐ. rámtört a szófosás.xD

szhiiasztok isméét. 5perc elteltével. sajnálattal közlöm h nem tudok aludni ugyhogy irok még 1 bejegyzést.xD
szval mit csinálok holnap.?? őő. egyenlőre aza terv h fél 2 re felmegyek szendykéhez. aztán utána. kimegyünk a bucsuba isméét a rózsaszín sipommal.xD aztán utána amikor végeztünk egymással. akkor ő elmegy pasizni. énpedig egyedül fogok sétálgatni a genybe.:P meg sírni. meg rajzolgatni. megnemtom.xd nahm nemtudom mit csináljak
még mindiig nincs kedvem aludni. msn?? szaar.xD asszem alakítgatoka blogón. na m1 jócakát(L) még sztem ma jövök.xD

A gusztustalanság megtestesítője.xD

Szhiiasztok babáák.(L) csak egy páár sor eerejéiig jöttem. őő. szval. csináltál máár magadnak cigit.??xD vagyiish na. gondolom azt mindenki tudja h a dohány ami a cigi belsejében van azt ugy termesztik és a nemistudom a sóskához hasonló csak kicsit sokkal nagyobb levelét használják fel. igazából a virága széép meg minden. deeee.őő.
szval vasdinnyén. az eggyik rokonom.^^ (enyhén alkesz rokonom.) termeszt ijen geciit. és tőlle hoztunk egy csomóó ijen levelet. meg egész növényt ish. szval ez kurvára ragad annyit elmondok.xD megprobálod leszedni a virágát akkor egyszerűűen felesleges elengedned mert nem tudod.xD és szval ezt megkell szárítani lekell mosni. aztán felkell vágni vagy lekell darálni. aztán megint megkell mosnii. és most jöna fináléé. beletöltöd a hüvelybee.:P aztáán. meg gyujtos. ÉÉS. először tök jóó meg minden. de ahogy 3-4 slukknál tartasz. pff. kurva szar. ijen tusfűrdőő ize van (nekérdezzdhonnantudom.) esetleg ugy elehetne viselni ha kivágnád a nyelved a nyelőcsőved izlelő részével együtt.xD igen ugy elég kellemes lehet.:D na mind 1 . enyii lenne.xD nahm pusziipáá nyusziik.(L)

Maii menü. tejfölös tökfőzelék.xD

szhiiasztook.^^ tejfölös tökfőzelék.xD háát igen. a maii menüü esetleg..xD nem igazábóól ma én főzztem. nem vagyok valami nagy gasztronómiai geconájtor. dee főzni csak tudni kell.xD szval hát akkor kezdem a tegnapi alkotmányaimmal. tegnap panírozottt csillagtökött sütöttem meg főztem hozzá rizibizit.( borsós rizsa.) meeg sült májjat csinált még hozzá anyám.. imádom a tököt mindenféle formában.xD és ezt nem kell félreérteni...pff. őő. mára máár elfogytak a tegnapi kajáák. szval ma megint alkottunk anyummal. főztünk nokedlit. meg rizsáát. meg májpörköltet. meeg tejfölös tökfőzeléket.xD pff. meg sóskát. szval mindenkii bekajálhatott. de persze rám megint rámtört a depii. szval depiis nemeszek sztrájkot tartook.:D erről enyiit.xD na m1. szombat délután valakit. megfogok gyilkolni.xD és ezt nem fenyegetésnek szántam Ropii^^ ....xD noos. ezlenne a helyzet. szhiiasztok puszii. (L)(kivéve neked te szívtörő gecii.^^. )

Tegnap kááosz ma besírások.^^:S

szhiiasztook^^.:D háát istenem. nemis tegnap volt a tüzijáték.xD én meg ott ültem....:S:( na mind1 .xD ma délelöttöm késsz kááosz.:S anyáám megint megsíratott vagyis ahogy mindig.:S és mivel összevesztünk ezért szombaton nem hiszem h eltudok menni győőrbe.:'( de ez tök szar. mert én tényleg elakartam menni és azabaj. h anyáám makacs. nagyon és ha valamit a fejébe vesz akkor az ugy lesz ahogy azt ő akarja és ezt sajnálom.. szval a szombati program egyenlőre az h fél2 koor átmegyek. szendyykémhez. kihívom h tudjon találkozni a 23éves pasiával.xD pfff. hát igen ez van. lehet h mais kimegyek a bucsuba haddnézzenek megint hülyének.xD szvaaal.:'D na mind1 legyen ennyi eléég a napjaimbóól. vagyiish méég valami. tegnap volt szerencsém megísmerni egy gyönyörűű lányt.(L) akkiit vikinek hívnak.:D méég bármi lehet perszeh ha eljutok győőrbe.:S sajnálom.:( nahm szhiiasztok puszii.(L)